top of page
Afbeelding1_edited.jpg
HANNA VAN EBBENHORST TENGBERGEN

Kinesioloog | Therapeut | Coach

Je leven leiden zoals het bedoeld is te zijn. Met hart en ziel je missie volgen. Dat kan in mijn idee alleen als je volmondig Ja zegt tegen het leven. Met alles erop en eraan.

En dat doe ik.

Al jaren ben ik op mijn eigen pad aan het ontdekken en ik ben het steeds dieper gaan waarderen. Niet zonder slag of stoot, met vele ups & downs ontdek ik steeds beter wie ik ten diepste ben en wat ik hier op deze aarde te brengen heb.

Na mijn Vision Quest in 2016 in Frankrijk, bij Bart en Hermine, werd me ook duidelijk welke stappen ik te nemen had. Diepgaande veranderingen vonden plaats en ik heb stevige keuzes kunnen maken, zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied. Nu 5 jaar later kan ik zeggen dat ik nog steeds cadeautjes van die Quest aan het uitpakken ben en dat ik steeds meer mijn plek in kan nemen. Het leven daagt mij daartoe uit. Om mijn licht te laten schijnen en in mijn eigen grootsheid te stappen.

Ik heb mijn eigen praktijk in 2019 op de wereld gezet. Afscheid genomen van de reguliere zorg en me helemaal gewijd aan het begeleiden van mensen op hun pad van ontwikkeling. Mensen bewust laten worden van hun groeikansen en hun grootsheid, is mijn missie en passie. Ik hou ervan om dat met diepgang, humor en ongelooflijke helderheid te doen. En daarbij de natuur als spiegel laten dienen, daar word ik heel erg blij en ontroerd van.

Je bent welkom.

bottom of page