Rite of the Womb

De Rite of the Womb (baarmoeder) is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.


De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. 


Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is...  Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.


De Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen... Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!

Dit oeroud vrouwen-ritueel van heling en bevrijding uit de Inca’s herinnert ons aan deze essentiële waarheid: De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen... De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. Nadat je de rite ontvangen hebt kun je je aanmelden op de website als Womb Keeper en mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan (zoveel mogelijk) andere vrouwen. Meer informatie vind je op http://theriteofthewomb.com/. Deze inwijding wordt begeleid door Womb Keeper Hermine Schoneveld (www.womanwise.nl).  

 

Mannencirkel

De mannen vormen, onder leiding van Bart Wiegers een cirkel bij het vuur, en zijn met dans, zang, drums, delen, stilte en voelen ondersteunend aanwezig. Zij beschermen het draagveld voor de vrouwen, zodat zij in alle veiligheid hun baarmoeder kunnen helen. Daarnaast kunnen de mannen ook hun eigen ervaringen in hun moeders baarmoeder met elkaar delen. Om zo oude verstrikkingen met de moederlijn en daarmee met de vrouwen in je naaste omgeving vrij te geven.

We starten gezamenlijk in een cirkel van vrouwen en mannen, waarin ieders intentie wordt uitgesproken en bekrachtigd. Dan geven de mannen de ruimte aan de vrouwen om ieder in hun eigen cirkel te delen en te helen. Na de helingronde zijn de mannen als bedding weer aanwezig voor de vrouwen die hun Rite ontvangen en doorgeven aan elkaar. Als we daarna ritueel afsluiten zul je merken dat er een verschuiving heeft plaats gevonden in het veld tussen mannen en vrouwen.

Rite of the Womb aan de Waal voor vrouwen en mannen

Donderdag 29 juni van 19u30 ~ 22u30

Waalstrand nabij Zaltbommel

De video’s geven je een mooi beeld van de Rite.

Deze is speciaal voor de mannen: van Larry Merculief

Rite of the Womb voor vrouwen en mannen