Agenda

IMG_3305.jpeg
SOLO QUEST

Norg, op afspraak

Drie dagen in de natuur volledig voor jezelf. Een intense natuur-retraite in Nederland met

24 of 48 uurs Vision Quest in de Drentse bossen. Volledig verzorgd en afgestemd op jouw wensen en intenties.

DSC07423.jpg
INFO AVOND VISION QUEST

Online, 21 april van 20-22 uur

Wees welkom om kennis te maken met de Vision Quest en zoals wij die aanbieden. Tijdens deze avond mag je onderzoeken of de Vision Quest je roept en hoe daar gehoor aan te geven. In een veilige en vertrouwde setting geven we je de bedding en de ruimte je innerlijke reis te gaan ontdekken.

DSC00682.JPG
MANNEN ZWEETHUT

Wapserveen, 1 mei (vol met wachtlijst)

Op de avond van 30 april en op 1 mei vieren we het meifeest (Beltane) en het begin van de zomer. Beltane betekent ‘schitterend of helder vuur’. In deze mannen zweethut mag je je eigen vuur ontsteken om het volle leven te gaan bevruchten...

IMG_1778.jpeg
DRIE DAGEN DIEP DOOR DRENTHE

Norg, 7-9 mei (vol met wachtlijst)

Drie dagen zwerven door de natuur van Drenthe. Een avontuurlijke tocht alleen met mannen om je eigen wildernis weer vrij te maken en je harts-tocht te vinden en te volgen. We lopen, eten, overnachten in de bossen en hei en laten ons leiden door de Aarde, de zon en sterren. Geen reisplan. Wel een heldere intentie. Welkom in je eigen ontdekkingstocht.

SOULQUEST GATHERING

5 juni

Waar je ook ter wereld komt, mensen komen bijeen rondom een vuur. Om te verbinden, te delen, te zingen en verhalen te vertellen, te groeien en van elkaar te leren.

Deze dag is speciaal voor al diegenen die op Vision Quest zijn geweest en zich opnieuw willen verbinden met de 'tribe' en de natuur. 

IMG_1831.jpg
MINI VISION QUEST ~ NEDERLAND

Norg, 17-20 juni (vol)

Een Vision Quest op eigen bodem waarin je volledig tot je zelf kan komen. In dit krachtige ritueel laat je de zomerse natuur resoneren met je eigen innerlijke wereld. Vier dagen op retreat met een Solo Vision Quest van 48 uur om je weer in het diepst te verbinden met je eigen essentie en natuur.

IMG_6686.jpeg
VIER DAGEN VRIJ... VADER/ZOON INITIATIETOCHT

Norg, 1-4 juli

Vier dagen zwerven door de natuur van Drenthe met vaders en zonen (18-26 jr).

Een ontdekkings-tocht voor de jongeman naar zijn volwassenheid in het bijzijn van mannen. Een harts-tocht voor de vader om ruimte te maken voor zijn zoon en tegelijk zijn eigen nieuwe rol en plek in te nemen. 

72870373_1763411073803839_33766979022262
ZWEETHUTLEIDERSTRAINING

Wapserveen, 5-8 augustus en 22-24 oktober

In vier dagen training langs de vier windrichtingen en een lang weekend practise met jouw eigen deelnemers in je eerste zweethut laat je je leiden door de Spirits, Voorouders, de krachten van de Winden, het Vuur en de andere Elementen. En temidden van dit al, open je je en begeleid jij je groep op hun reis in de duisternis van Moeder Aarde. De training biedt je naast allerlei praktische tools, eeuwenoude handvaten om deze reis aan te gaan.

DSC07423.jpg
VISION QUEST ~ FRANKRIJK

Hautes-Alpes, 19-29 september

Een tiendaagse intensive, met een Quest van vier dagen en nachten. Alleen, zonder onderdak en eten in de overweldigende natuur van de Hautes-Alpes. Om je te verbinden met je diepste zielsverlangen. Wees welkom voor een afspraak als de Vision Quest je roept en hoe je daar gehoor aan kan geven. 

ef63c503-5bae-45b3-b83f-61b1edf95de0.jpg
MIDWINTER SHAMANIC RETREAT

Centrum Athanor Lochem, 20-22 december

Tijdens de Midwinter Shamanic Retreat leg je in de diepte een basis voor het komende jaar. Rond midwinter trekken we ons terug in de stille natuur. Met deze verstilling in en om ons heen maken we met het Medicijnwiel het jaar rond. Kan je al je projecten volledig laten sterven en jezelf in de leegte daarachter weer ontmoeten?

P1040405.jpg
MANNENSAFARI TANZANIA

Ngorongoro, 15-29 januari 2022

Naast dat deze indrukwekkende reis in de wildernis van Afrika een waanzinnig avontuur is, word je ook uitgedaagd in wat het voor jou betekent om man te zijn in deze interessante tijd waarin we nu leven. Een avontuurlijke ‘innerlijke’ tocht naar jouw unieke oerbron waar vanuit als vanzelf je prachtige potentieel als mens en man opborrelt. Een reis om je te verbinden met jouw unieke dans op aarde.

Indien nodig zullen we de protocollen rondom het corona virus respecteren en toepassen.

Bart Wiegers

Telefoon: +31 6 255 08 945

Email: info@soulquest.nl

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben ok met de privacyverklaring