Agenda

Info avond Vision Quest

vrijdag 15 november, van 20u00~22u00

De eerste kennismaking met de Vision Quest en met ons. In 2020 kan je op Vision Quest in Spanje (18-28 april) en Frankrijk (24 sept - 4 okt) en een mini Vision Quest (13-14 juni) in de zomer in Nederland. Als de Vision Quest je roept is het goed daar gehoor aan te geven en te onderzoeken of je de uitdaging met jezelf en de natuur aan wilt gaan om je in het diepst van je bestaan te verbinden met je bron van Moeder Aarde! 

 

>>> lees verder

Give Away Zweethut

zaterdag 7 december 2019

Je bent welkom in de Give Away Zweethut op zaterdag 7 december, waarin we de Witte Wolf en de krachten van het Noorden uitnodigen onze eigen Winterstilte in te gaan. Wat mag je hierin loslaten en vrijgeven? De zweethut helpt je diep je innerlijk landschap in te gaan en je weer opnieuw te verbinden met je innerlijke rust en wijsheid.

>>> lees meer

Midwinter Shamanic Retreat

20-22 december 2019

Tijdens de Midwinter Shamanic Retreat leg je in de diepte een basis voor het komende jaar. Rond midwinter trekken we ons terug in de stille natuur. Met deze verstilling in en om ons heen maken we met het Medicijnwiel het jaar rond. Kan je al je projecten volledig laten sterven en jezelf in de leegte daarachter weer ontmoeten?

 

>>> lees verder

Walk the Rhythm of the Earth

10 - 23 januari 2020

Mannensafari Tanzania

Welkom in de jongensdroom van je leven!  Een avontuurlijke droomreis in de wildernis van Afrika waarin je werkelijk kan ontdekken wat het voor jou betekent om man te zijn. En waar kun je meer uitgedaagd worden dan in Afrika? Om je angsten aan te kijken, je innerlijke krijger de ruimte te geven en het oerverlangen naar de jacht te beleven, je verlangens te voelen en erin te ontspannen en je levensmissie verder uit te diepen en je te verbinden met jouw unieke dans op aarde.

 

>>> lees verder

Zweethut van de Adelaar

zaterdag 7 maart 2020

Rond de lente-equinox vieren we de Lente in onszelf. Deze gemengde zweethut staat in het teken van de Adelaar en het onschuldige kind. Hoe kom je weer bij je inspiratie en kan je de wereld om je heen onbevangen tegemoet treden? Door weer contact te maken met je hulp- en krachtbronnen open je je weer voor nieuwe mogelijkheden en worden je dromen werkelijkheid.

 

>>> lees verder

Essence of Love: relatie weekend ~ Heilige Seksualiteit

13 - 15 maart 2020

Heilige Seksualiteit

Een verdiepend weekend voor jou en je partner waarin we je in vier stappen meenemen van contact maken, verbinden, intimiteit naar Heilige Seksualiteit. 

>>> lees verder

Zweethutleiderstraining

26-29 maart, 16-17 mei 2020

In deze training leer je je eigen leiderschap in dienst te stellen van het grotere geheel. Een dienend leider is aanwezig op alle lagen van het bewustzijn, waardoor je in staat bent anderen mee te nemen in de reis door de baarmoeder van Moeder Aarde, de zweethut. Vier dagen training langs de vier windrichtingen en een weekend practise met jouw deelnemers in je eerste zweethut. 

 

>>> lees verder

Drie dagen diep door Drenthe

8 - 10 april 2020

Mannen harts-tocht Drenthe

Drie dagen zwerven door de natuur van Drenthe. Een avontuurlijke tocht alleen met mannen om je eigen wildernis weer vrij te maken en je harts-tocht te vinden en te volgen. We lopen, eten, overnachten in de bossen en hei en laten ons leiden door de Aarde, de zon en sterren. Geen reisplan. Wel een heldere intentie. Welkom in je eigen ontdekkingstocht.

 

>>> lees verder

Vision Quest ~ Spanje

18 - 28 april 2020

Los Alcornocales, Spanje

Vier dagen en vier nachten ben je alleen in de wildernis om je te verbinden met je eigen bron en essentie. De overvloedige natuur en het vasten maken je stil en ontvankelijk en openen je voor nieuwe inzichten en beelden. Vanuit je nieuwe essentie van je bestaan ontdek je wat er voor nodig is om je ziels-verlangen te leven! 

 

>>> lees verder

Mini Vision Quest - dag en nacht

13-14 juni 2020

midden van het land

Een korte Vision Quest waarin je volledig tot je zelf kan komen. In dit krachtige ritueel laat je de zomerse natuur resoneren met je eigen innerlijke wereld. Laat de zon, water, aarde en lucht, de dieren, bomen en planten om je heen je vertellen wat er op dit moment in je mag sterven en wat er gevierd mag worden. Tevens een goede voorbereiding voor je grote Vision Quest!

 

>>> lees verder 

Vision Quest ~ Frankrijk

24 september - 4 oktober 2020

Vier dagen en vier nachten alleen, zonder onderdak en eten in de overweldigende natuur van de Hautes-Alpes. Om je te verbinden met je diepste zielsverlangen. Wees welkom voor een afspraak als de Vision Quest je roept en hoe je daar gehoor aan kan geven. 

 

>>> lees verder

Please reload

Bart Wiegers

Telefoon: 06 255 08 945

Email: info@soulquest.nl

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben ok met de privacyverklaring