Agenda

Online Info avond Vision Quest

vrijdag 13 november van 20:00 - 22:00 uur

Online via Zoom

Bijdrage: gratis

De eerste kennismaking met de Vision Quest en met ons. Als de Vision Quest je roept is het goed daar gehoor aan te geven en te onderzoeken of je de uitdaging met jezelf en de natuur aan wilt gaan om je in het diepst van je bestaan te verbinden met je bron van Moeder Aarde! 

Vanwege de Corona maatregelen delen we onze ervaringen dit keer online. Je ontvangt per mail een link voor de online bijeenkomst.

Midwinter Shamanic Retreat

19 - 21 december 2020

Tijdens de Midwinter Shamanic Retreat leg je in de diepte een basis voor het komende jaar. Rond midwinter trekken we ons terug in de stille natuur. Met deze verstilling in en om ons heen maken we met het Medicijnwiel het jaar rond. Kan je al je projecten volledig laten sterven en jezelf in de leegte daarachter weer ontmoeten?

 

>>> lees verder

Mannensafari ~ Tanzania

17 - 30 januari 2021

Ngorongoro Tanzania

Welkom in de jongensdroom van je leven!  Een avontuurlijke droomreis in de wildernis van Afrika waarin je werkelijk kan ontdekken wat het voor jou betekent om man te zijn. En waar kun je meer uitgedaagd worden dan in Afrika? Om je angsten aan te kijken, je innerlijke krijger de ruimte te geven en het oerverlangen naar de jacht te beleven, je verlangens te voelen en erin te ontspannen en je levensmissie verder uit te diepen en je te verbinden met jouw unieke dans op aarde.

 

>>> lees verder

Vision Quest ~ Spanje

17 - 27 april 2021

Los Alcornocales, Spanje

Vier dagen en vier nachten ben je alleen in de Spaanse Wildernis om je te verbinden met je eigen bron en essentie. De overvloedige natuur en het vasten maken je stil en ontvankelijk en openen je voor nieuwe inzichten en beelden. Vanuit je nieuwe essentie van je bestaan ontdek je wat er voor nodig is om je ziels-verlangen te leven! 

 

>>> lees verder

Vision Quest ~ Frankrijk

19 - 29 september 2021

Vier dagen en vier nachten alleen, zonder onderdak en eten in de overweldigende natuur van de Hautes-Alpes. Om je te verbinden met je diepste zielsverlangen. Wees welkom voor een afspraak als de Vision Quest je roept en hoe je daar gehoor aan kan geven. 

 

>>> lees verder

Please reload

Indien nodig zullen we de protocollen rondom het corona virus respecteren en handhaven.

Bart Wiegers

Telefoon: +31 6 255 08 945

Email: info@soulquest.nl

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben ok met de privacyverklaring