Agenda

In verband met het Corona besmettingsgevaar gaan al onze activiteiten tot en met april niet door

Info-avond Mannensafari

woensdag 20 mei, 19u30-22u00

De Oase, Nieuwland

Bijdrage: gratis

Nieuwsgierig naar een echte mannenreis, waarin oerkracht en schoonheid naast elkaar liggen? Wees welkom op deze avond om je diepste mannelijke verlangens te verkennen en kennis te maken met deze unieke reis.

 

>>> lees verder

Mini Vision Quest - dag en nacht

13-14 juni 2020

midden van het land

Een korte Vision Quest waarin je volledig tot je zelf kan komen. In dit krachtige ritueel laat je de zomerse natuur resoneren met je eigen innerlijke wereld. Laat de zon, water, aarde en lucht, de dieren, bomen en planten om je heen je vertellen wat er op dit moment in je mag sterven en wat er gevierd mag worden. Tevens een goede voorbereiding voor je grote Vision Quest!

 

>>> lees verder 

Vader en Zoon smeeddag

zaterdag 27 juni 2020 van 10-17 uur

Smederij Taru van den Born, Zwolle

Bijdrage: €165

Kom samen een dag met je vader of zoon smeden. Onder de deskundige leiding van smid Taru van den Born geef je samen vorm aan je vader-zoon relatie. Ontdek hoe het is om samen aan het aambeeld te staan en de elementen in elkaar weer wakker te maken. Aan het einde van de dag neem je je nieuwe vader/zoon symbool mee naar huis. Een heerlijke dag met mannen onder elkaar.

>>> lees verder

Vision Quest ~ Frankrijk

24 september - 4 oktober 2020

Vier dagen en vier nachten alleen, zonder onderdak en eten in de overweldigende natuur van de Hautes-Alpes. Om je te verbinden met je diepste zielsverlangen. Wees welkom voor een afspraak als de Vision Quest je roept en hoe je daar gehoor aan kan geven. 

 

>>> lees verder

Mannen wandelsafari

17 - 30 januari 2021

Ngorongoro Tanzania

Welkom in de jongensdroom van je leven!  Een avontuurlijke droomreis in de wildernis van Afrika waarin je werkelijk kan ontdekken wat het voor jou betekent om man te zijn. En waar kun je meer uitgedaagd worden dan in Afrika? Om je angsten aan te kijken, je innerlijke krijger de ruimte te geven en het oerverlangen naar de jacht te beleven, je verlangens te voelen en erin te ontspannen en je levensmissie verder uit te diepen en je te verbinden met jouw unieke dans op aarde.

 

>>> lees verder

Please reload

Bart Wiegers

Telefoon: 06 255 08 945

Email: info@soulquest.nl

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben ok met de privacyverklaring