top of page
Soulquest_Echt_Mooij_fotografie_edited.jpg
HERMINE SCHONEVELD

Hermine Schoneveld 

Het mysterie van Vrouw-zijn houdt mij al jaren bezig en ik heb hierin naar verdieping verlangd.  Vanaf 1992 heb ik opleidingen in Massage, Lichaamswerk, Cranio Sacraal therapie, Holistic Puls trainingen, Light body, Tarot, Oerdans, Vijf ritmes dans en Tantra gevolgd.
Het werd een weg vol uitdagingen en leerervaringen. Ik ben het inwijdingspad van Priesteres gaan volgen en herkende veel van de eeuwenoude tradities van vrouwenwijsheid. 

​Tijdens mijn Vision Quest in 2007 heb ik in een visioen gezien dat ik de Heilige Seksualiteit weer op aarde mag brengen. In de rituelen heb ik terug gevonden wat ik ben kwijt geraakt: het herstellen van de verbinding met mijn krachtbron en mijn lichaam. Die verbinding wekt levenslust, vitaliteit en het vermogen op om vanuit die bron te leven. Ik volg mijn verlangen naar nog meer openheid en liefde. 

Via het Sjamanisme, de Tao, energiewerk en verschillende Tempeltrainingen ben ik in 2016 ​de Heilige Seksualiteit trainingen gestart.

De kern is dat we ons weer mogen herinneren wie we zijn en wat we zijn. 

In 2013 heb ik mijn levenspartner Bart Wiegers ontmoet. Na een lichte aarzeling (we kwamen beide nog maar net uit een langdurige relatie) was er een onmiskenbare liefdesstroom die onze beide lichamen en zielen voedt, heelt, ziet, erkent en bovenal de grootsheid in elkaar bevestigd. Al heel lang heb ik verlangd naar zo’n liefde en ik vertrouwde erop dat als het voor mij bestemd was, ik deze liefde zou tegenkomen en we elkaar zouden herkennen. Ook al hebben we 9 jaar 200 km ver van elkaar gewoond, met een afstand die telkens onoverbrugbaar leek, de liefde was en is groter en het is ons gelukt om beide levens met elkaar te verenigen. ​Inmiddels wonen en werken we samen in Norg en is er uit onze gezamenlijke passie al heel wat moois ontstaan: 

Vision Quests, Zweethutten, Rite of the Womb rituelen, Hieros Gamos festival, Man - Vrouwcirkels, Relatie-, Zweethut- en Vision Quest Trainingen en momenteel Crone Trainingen voor vrouwen in de overgang.

bottom of page