IMG_47EA008C0D50-1.jpeg
Zweethut
De helende reis in de baarmoeder van Moeder Aarde

Een oud ritueel in een nieuwe tijd...

Kom samen een dag buiten in de natuur en help mee...

de hut te bouwen van wilgentenen en deze te bedekken met wollen dekens. Dan maken we onder leiding van de vuurhoeder de vuurplaats klaar. We hakken en zagen het hout en de basaltstenen worden elk geëerd en met een intentie op de vuurplaats gelegd. Dan brengen we het vuur in het hout, roepen de krachten van de windrichtingen aan en vragen de spirits om bij ons te zijn...

Als de vuurman of -vrouw het vuur onder zijn hoede neemt, trekken we ons terug in de tipi en bereiden we ons innerlijk voor en zetten onze intenties voor een reis naar het onbekende. 

Als de voorouders ons roepen...

Dan, als de voorouderstenen roodgloeiend zijn en ons roepen gaan we de hut in. In een cirkel zitten we in het volledige duister van de Aarde. Alleen de rode gloed van de stenen herinnert ons aan vervlogen tijden. We doen vier ronden, te beginnen in het oosten, daar waar de Adelaar ons de inspiratie en het nieuwe begin wijst. 

DSC05744.JPG

Ja,ik doe mee!

Meer weten over de zweethut? 

Bel Bart: 06 - 255 08 945

Agenda

Zweethut van de Adelaar

Zaterdag 12 maart 2022

van 10.00 ~ 20.00 uur

De Hobbitstee, Wapserveen

Bijdrage: €90,- pp

Aanmelding via contactformulier of onderstaande knop (email).

Zweethutleiders- en vuurtraining

nieuwe data volgen

De Hobbitstee, Wapserveen

> lees verder

Een ander bewustzijn

De hete stoom van het water over de stenen brengt ons in een andere staat van bewustzijn. De drums en liederen brengen je heling en nieuwe inzichten. Er vindt diepe reiniging plaats op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je wordt aangeraakt op die plekken, op die oude wonden, die je ervan weerhouden om de eenheid met het bestaan te ervaren en te vieren.  

Als alles rond is, kruipen we de hut weer uit en al liggend op de aarde aanschouw je spel van de aarde en het universum.

We koelen af in het water en eten gezamenlijk rond het vuur.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom