Wie ben ik?

Bart Wiegers

Ik ben man

Ik ben 53 jaar

Ik ben zoon van Fred Wiegers en Roelie Wiegers-Kruizenga

Ik ben jongere broer van mijn broer Ben.

Ik ben vader van dochters Luun (23) en Tes (20) en van zoon Sterre (16).

Ik ben exgenoot van de moeders van mijn kinderen.

Ik heb een intieme relatie met de liefde van mijn leven, Hermine Schoneveld.

​Ik woon in de natuur van Drenthe en in de knusse binnenstad van Zaltbommel.

Ik ben in de natuur 

Ik ben een buitenkind. 

Hutten bouwen, slootje springen, ijsschotsen lopen, fikkie stoken, eieren zoeken, zwemmen... de natuur is van kinds af aan mijn leraar.

En het buitenkind in mij wil nog steeds niets anders dan buiten spelen in de natuur. De geur van het natte gras, het ruisen van de bomen, de wind in mijn haren, de aarde onder mijn voeten. Vuur maken, hout hakken, zwemmen in rivieren en de zee, eindeloze wandelingen, van de paden afgaan en mijn eigen pad lopen... mijn eigen unieke harts-tocht volgen.

Toen mijn kinderen nog klein waren ontdekte ik het al: als de kinderen spelen zijn de ouders tevreden! Als het kind in mij mag spelen, speelt het hele universum mee!

Ik ben natuurcoach

In 2001 deed ik mijn eerste Vision Quest. De meest intense ervaring in de wildernis ooit. Na deze Quest was mijn oude verhaal niet meer geldig. Ik mocht mijn eigen nieuwe levensverhaal gaan schrijven, waarin ik de held mocht zijn. Samen met mijn leraar, Sander Shanadoh Wick ging ik het avontuur aan en we begeleidden zweethutten, vuurlopen, trancedans, retreats en Vision Quests op mijn eigen centrum "het Land van Bart" en ver daar buiten.

Ondertussen ging ik me verdiepen in de natuurreligies, het sjamanisme en taoïsme, maar ook in diverse coaching- en mediationopleidingen en meditatievormen. 

En als er geen goede opleiding bestond organiseerde ik er zelf een, om als deelnemer in mijn eigen cursus te stappen.

Onlangs, in de zomer van 2019, heb ik een maand lang een Wildernistraining bij de School of Lost Borders in Californië gevolgd, met een Vision Quest.

Hierin ben ik verwelkomd en geïnitieerd als trainer en Elder.

Mijn
bezieling
!

Ik ben natuurcoach met een missie

In een droom zag ik mezelf een grote groep mensen begeleiden door de wildernis van het ene continent naar het andere. Als gids krijg ik het vertrouwen van de groep om ze naar een betere plek te brengen. De reis is niet zonder gevaar, teruggaan is geen optie, aan de horizon schittert het nieuwe leven...

Nu leef ik mijn droom en begeleid ik mannen en vrouwen op Vision Quest, retraites en natuurreizen in Nederland, Europa en Afrika. Ik voel me rijk en dankbaar mijn zielenmissie te mogen leven en daardoor het leven van velen naar een hoger plan te mogen begeleiden.

Bel Bart: 06 - 255 08 945

Blogs

Ontmoet mij ook op:

  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon