top of page
IMG_3385.jpeg

Drie dagen Diep door Drenthe

24 - 26 mei 2024 | Drenthe | Bart Wiegers

Drie dagen zwerven door de natuur van Drenthe. Een avontuurlijke mannen-tocht om je eigen wildernis weer vrij te maken en je harts-tocht te vinden en te volgen.

Oude herinneringen...

Sinds mensenheugenis gaan mannen samen op pad. Om te jagen of te strijden. Om te zoeken of te ontdekken. We verlaten ons dorp, vrouw en kinderen, huis en haard...  De veiligheid en het bekende laten we achter, het onbekende tegemoet. Het verlangen is groter dan de angst. We ontvangen de zegen van de Elders, zetten onze zintuigen op scherp en onze intenties helder. Met minimale bepakking en een stevige vastberadenheid gaan we op pad! Tijdens de reis ontdekken we het avontuur, de spanning, broederschap, humor, vrijheid...

Een nieuw verbond

Aan het begin van je reis heb je duidelijk voor ogen waarvan je afscheid neemt. Bewuste keuzes en stappen vragen moed van je om oude patronen en overtuigingen achter je te laten en daarmee je oude zelf vrij te geven. Met een sterke wil en vastberadenheid ben je bereid de oerman in jou weer vrij te laten, je hart volledig te openen en vol zelfvertrouwen te gaan, ook al ben je misschien bang voor het onbekende… 

Ga mee op deze avontuurlijke harts-tocht en ontdek waar jouw passie, jouw avontuur en jouw unieke kracht verborgen ligt. Ontdek dat je in vertrouwen mag leven en met jouw unieke man-zijn, jouw mannelijkheid mag terugkeren naar de wereld!

Kom los van de drie w's: wife, work & wifi 

Volg je intuïtie en ga mee op je eigen harts-tocht: drie dagen los van alles, alleen met mannen in de natuur. Samen lopen, eten, delen, slapen, genieten, ontdekken..

Volg de roep van onze voorvaderen, maak je los van de drie w's: wife, work & wifi en stap mee in Drie dagen Diep! 

Welkom man.

Offline  -  Off the Grid  -  Off the Road  -  On Track!
SoulQuest
Deze tocht is voor jou als je

in verbinding wilt zijn met je eigen natuur

je een aantal dagen alleen met mannen wilt zijn

helderheid wilt over wat je terughoudt in je leven

je mannelijke essentie wilt ontdekken

meer avontuur in je leven wilt 

voluit in het leven wilt staan

vanuit je harts-tocht wilt leven

Wat bieden we je aan?

Drie dagen verblijf in de natuur (dag en nacht)

meditaties

stilte-wandelingen

rituelen

lichaamsoefeningen

persoonlijke coaching

sharings

Waar en wanneer?

24-26 mei 2024

Drenthe, Nederland

Bijdrage:

€295 pp

excl materialen en voeding

particulieren incl btw, bedrijven excl btw

Aanvullende details

 • + VOORWAARDE VAN DEELNAME
  - Je hebt minimaal één keer een gefaciliteerde Solo Quest of Vision Quest gedaan
 • + INSCHRIJFFORMULIEREN
  - Alle deelnemers vullen een Inschrijfformulier in en een Gezondheidsformulier met aansprakelijkheidsverklaring - Na je inschrijving ontvangen we minimaal één maand voor aanvang van de training je intentiebrief per mail, waarin je je motivatie en leerdoelen aangeeft. - Heb je vragen of opmerkingen over je inschrijving, neem dan contact op met info@soulquest.nl of bel +31625508945
 • + LOGISTIEK
  - De traininglocaties zijn in de weekenden in Norg (Drenthe) en in de Hautes-Alpes in Frankrijk. - Op de locaties overnacht je in eigen tent en worden de maaltijden zelfvoorzienend bereid (naar keuze met de groep of individueel). - Na inschrijving ontvang je een paklijst, routebeschrijvingen en info over je voorbereidingen.
 • + AANBEVOLEN BOEKEN
  - Westers sjamanisme en de vision quest (Rob Top) - Vision Quest (Steven Foster/Meredith Little) ~ alleen 2e hands te koop - The roaring of the sacred river (Steven Foster/Meredith Little) - The four shields (Steven Foster/Meredith Little) - Wild mind (Bill Plotkin) - Ceremonies (Sandra Ingerman)
 • + EERBETOON
  - We zijn ons bewust dat de term 'Vision Quest' geleend is van de natives in Noord-Amerika. Met respect en eerbied voor hen gebruiken we enkele oude elementen en voegen we moderne aspecten toe. Misschien worden daarom 'onze' Vision Quests ook wel Soul Quests genoemd; een eerbetoon aan de oude en de nieuwe wereld. Daarin eren we onze leraren van nu en van alle tijden.
SoulQuest

Begeleiding

Bart Wiegers | SoulQuest
Bart Wiegers

Bart, ik heb jou ervaren als een speciaal persoon. Je bent een spiegel voor mij hoe ik ook zou kunnen (gaan) leven.

Wandelen door de Drentse natuur in gezelschap met gelijkgestemde mannen. Drie dagen met weinig spullen in de rugzak en weg van de drukke maatschappij. Een aanrader voor iedere man welke in zijn leven ook weer verder wil.

William

bottom of page