IMG_6733.jpeg
Drie dagen Diep door Drenthe
Mannen harts-tocht

Drie dagen Diep door Drenthe

nieuwe data volgen

Ja, ik meld me aan!

Volg je harts-tocht!  

Drie dagen zwerven door de natuur van Drenthe. Een avontuurlijke mannen-tocht om je eigen wildernis weer vrij te maken en je harts-tocht te vinden en te volgen.

 

We lopen, eten, overnachten in de bossen en hei en laten ons leiden door de aarde, de zon en sterren. Géén wife, géén werk, géén wifi. Wel een heldere intentie. Welkom in je eigen ontdekkingstocht.

Drie dagen Diep...

Data: 7-9 mei 2021

Locatie: Natuur Drenthe

Bijdrage: €234,- pp (bedrijven excl btw)

Begeleiding:  Bart Wiegers

Oude herinneringen...

Sinds mensenheugenis gaan mannen samen op pad. Om te jagen of te strijden. Om te zoeken of te ontdekken. We verlaten ons dorp, vrouw en kinderen, huis en haard...  De veiligheid en het bekende laten we achter, het onbekende tegemoet. Het verlangen is groter dan de angst. We ontvangen de zegen van de Elders, zetten onze zintuigen op scherp en onze intenties helder. Met minimale bepakking en een stevige vastberadenheid gaan we op pad! Tijdens de reis ontdekken we het avontuur, de spanning, broederschap, humor, vrijheid...

IMG_6685.jpeg

Een nieuw verbond

Aan het begin van je reis heb je duidelijk voor ogen waarvan je afscheid neemt. Bewuste keuzes en stappen vragen moed van je om oude patronen en overtuigingen achter je te laten en daarmee je oude zelf vrij te geven. Met een sterke wil en vastberadenheid ben je bereid de oerman in jou weer vrij te laten, je hart volledig te openen en vol zelfvertrouwen te gaan, ook al ben je misschien bang voor het onbekende… 

Offline  -  Off the Grid  -  Off the Road  -  On Track!

Ga mee op deze avontuurlijke harts-tocht en ontdek waar jouw passie, jouw avontuur en jouw unieke kracht verborgen ligt. Ontdek dat je in vertrouwen mag leven en met jouw unieke man-zijn, jouw mannelijkheid mag terugkeren naar de wereld!

IMG_1780.jpeg

Meer informatie over deze reis

bel Bart: 06 - 255 08 945

Deze tocht is voor jou als je
 • in verbinding wilt zijn met je eigen natuur

 • je eigen leiderschap wilt innemen

 • helderheid wilt over wat je terughoudt in je leven

 • je mannelijke essentie wilt ontdekken

 • meer avontuur in je leven wilt 

 • voluit in het leven wilt staan

 • vanuit hun harts-tocht wilt leven

Wat bieden we je aan?

Onder professionele begeleiding loop en verblijf je in een kleine groep (max 9 man), drie dagen in de natuur van Drenthe. 


Op de eerste dag kom je aan om 10 uur in Norg. Na de kennismaking en het delen van de intenties, verdelen de spullen in de rugzakken en gaan we op pad.

 

Onderweg word je gecoacht in je persoonlijk doel middels individuele gesprekken en groep sharings. 

Oefeningen in de natuur, het vinden van een slaapplek (in het bos, onder de sterren, in een hooischuur), gezamenlijk zorgdragen voor de maaltijden en het bepalen van de route zullen dienend zijn aan je eigen harts-tocht.

We reizen zo basic en licht mogelijk en lopen plm 10-15 km per dag en volgen een deel van de pelgrimsroute van het Jacobspad (Uithuizen-Hasselt- Santiago de Compostella).

Op de derde dag eindigen de reis met een eindritueel en deelronde over wat je meeneemt de wereld in. We lopen naar de dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer. In Norg ronden we af en nemen we afscheid van elkaar.

Tijdens de reis maak je kennis met ​

 • verblijf in de natuur (dag en nacht)

 • meditaties

 • stilte wandelingen

 • rituelen

 • lichaamsoefeningen

 • persoonlijke coaching

 • sharings

Je ontvangt een paklijst en routebeschrijving na opgave.

Kom even los van de drie w's: wife, work & wifi 

Volg je intuïtie en ga mee op je eigen harts-tocht: drie dagen los van alles, alleen met mannen in de natuur. Samen lopen, eten, delen, slapen, genieten, ontdekken..

Volg de roep van onze voorvaderen, maak je los van de drie w's: wife, work & wifi en stap mee in Drie dagen Diep! 

Welkom man.

Lees mijn blog over mijn eigen Drie dagen Diep...
We do not go into the desert to escape people, but to learn how to find them
We do not leave them in order to have nothing more to do with them, but to find out the way to do them the most good.
Thomas Merton

Wat een super mooie tocht geleid door een bijzondere man. Aanrader voor iedereen. 

Tim

Een korte maar intense reis door het prachtige Drenthe. Bart creëert op een liefdevolle en uitnodigende manier een betekenisvolle ruimte voor ontmoetingen met jezelf, de natuur, onze voorouders en elkaar. Wat het mij heeft opgeleverd? Rust, mildheid plezier en avontuur! Voor herhaling vatbaar.

Simon

Ik heb de natuurtocht met Bart en de andere mannen als een waar cadeau voor mijzelf ervaren. In de

eenvoud van het wandelen, de natuur en de verbinding met elkaar, creëert Bart een veilige ruimte waarin je als man en als persoon, helemaal welkom bent.
De tocht heeft mij tot diepere lagen in mijzelf gebracht en dit heb ik kunnen delen met andere mannen. Dit was een helende en diepe ervaring die ik koester. Een aanrader voor iedere man!

Sanne

Drie Dagen Diep was voor mij de ultieme manier om in prachtige natuur in eigen land een reis naar binnen te maken en met intenties aan de slag te gaan. De veilige omgeving die Bart creert nodigt uit tot openstellen en delen met de andere mannen. Het is heerlijk om drie dagen te wandelen en zo te genieten van het Drenthse land.

Jelmer

Jouw
bezieling
!

Ik kwam thuis in een groep onbekende mannen, dit zorgde direct voor openheid en verdieping van deze zeer bijzondere drie dagen.


Harm-Erik

Ik kan een heel verhaal houden maar kort door de bocht…. ‘gewoon doen!’

Raymond

Een intense reis vol in verbinding met oprechte krachtige mannen. Ik heb ervan genoten!

Menno

Drie dagen diep heeft mij enorm goed gedaan, als jongeman (27) loop ik met veel vragen over onder andere werk en vaderschap. 

Ik heb het als waardevol ervaren om me met andere mannen te kunnen spiegelen in een liefdevolle en natuurlijke setting.  

Bart begeleid de hele groep en een ieder persoonlijk op een ontspannen maar krachtige manier en samen met zijn hond Wolf voel je je veilig.

Daarnaast is het gewoon heel stoer om met een stel mannen de natuur in te trekken en onder een tarp te slapen. Soms even afzien en helemaal nat regenen maar daardoor smaakt het avondeten des te meer. Een echte aanrader! Aho!

Jetze

Een lang weekend back-to-nature, en dat in je eigen land is fantastisch.
Een mooie gelegenheid voor reflectie en het opdoen van nieuwe ideëen voorwaarts. Met Bart ben je in goede handen, terug naar de basis.

Alrik

Zeer interessante wandeltocht, een mannentocht zonder het haantjes gedrag. Echt een aanrader om jezelf eens wat bijzonders cadeau te doen.

Marc