Midwinter Shamanic Retreat
jouw reis naar de stilte

Shamanic Retreat

20 - 22 december 2021

Ja, ik doe mee!

Kom los van de hectiek...

Na een jaar vol hectiek en onzekerheid is het goed om hiervan los komen en tijd vrij te maken voor inkeer en bezinning. In de wintertijd is de sluier tussen de spirituele wereld en de materiële wereld uiterst dun. Daardoor kan er op een natuurlijke wijze heling plaatsvinden. Persoonlijk en collectief.  Tijdens de Shamanic Retreat maken we samen de reis naar de stilte en de leegte. Daarbij krijgt eerst alles wat nog niet stil en leeg wil worden, nog één keer de ruimte om te mogen sterven...  Pas dan kan er vernieuwing optreden en het nieuwe jaar met vertrouwen, visie en hernieuwde kracht worden ingegaan.

athanor.jpg

Leg een nieuwe basis voor volgend jaar
Tijdens de Shamanic Retreat trekken we ons terug in de stille natuur van de Achterhoek. Met het Medicijnwiel maken we het jaar rond. Kun je al je projecten volledig laten sterven en jezelf in de leegte daarachter weer ontmoeten?

In drie dagen rond midwinter verbinden we ons met de elementen en de natuur. In prachtige rituelen open je je voor wat er (onbewust) nog in je leeft en laat je je lichaam spreken. In je reis naar de stilte laat je je innerlijke stem zachtjes zingen. Om uiteindelijk al je ervaringen terug te geven aan de Aarde.

Achter de leegte schijnt er een glimp van wat er komen wil en leg jij in de diepte een basis voor het komende jaar.

IMG_0356.jpg

Terug naar je zielslaag

We zijn ons heel bewust van een 'bewogen' jaar, individueel en wereldwijd. De impact hiervan op ons mens-zijn is groots. Tijdens de Shamanic Retreat willen we met een kleine groep samen zijn, waarbij er voldoende ruimte is voor jou als individu om je veilig en op je gemak te voelen. Zodat je je weer mag 'resetten' naar je oorspronkelijke staat van zijn. 

Samen met Centrum Athanor doen we ons best om je verblijf zo veilig en gezond mogelijk te houden. We bieden daarom iedereen een éénpersoonskamer aan, zonder extra kosten. 

Je bent welkom om je aan te melden.

Shamanic Retreat

Start: 19 december (14u)

Einde: 21 december (14u)

Locatie: Centrum Athanor, Lochem

Bijdrage: €444,00 pp (bedrijven excl btw)

incl overnachtingen (1-pers kamer) en vegetarisch/biologische maaltijden.

Begeleiding: Hermine Schoneveld en Bart Wiegers

Meer weten over de Shamanic Retreat? 

Bel Bart: 06 - 255 08 945

Tijdens de Retreat maak je kennis met


~ Trance Reizen
~ Yoga / Chi-kung
~ Medicijnwiel
~ Trance / dans
~ Medicine Walk 
~ Meditatie 
~ Krachtdieren
~ Drumcirkel 
~ Vuurritueel

Wat kan deze Retreat je brengen?

~ Liefdevolle Verbinding met Jezelf

~ Stilte en Ontspanning in je Lichaam

~ Contact met de Natuur en Aarde

~ Overgave aan de Rust van de Winter

~ Aanwezig zijn in het Hier en NU

IMG_0348
IMG_0348
Jouw
bezieling
!

Vol dankbaarheid, liefde en met hernieuwde energie kijk ik terug op mooie dagen.

Deze dagen hebben me ook weer veel stof tot nadenken gegeven, iets wat ik graag doe en waar weer nieuwe dingen uit kunnen groeien. Ik voelde mij gehoord door jullie, dit deed ontzettend veel met mij. Dat jullie open stonden voor inbreng en hier gehoor aan gaven vond ik zo mooi, hierdoor werd het iets van ons allemaal.

Marloes

Ik wil jullie bij deze ook bedanken voor de fijne setting, oefeningen en rituelen. Ik heb mezelf en jullie daarin mogen ontmoeten.  Een mooi nieuwjaar! ​

Marja 

Was super leuk vorig jaar en doe er nog steeds mijn voordeel mee qua intenties die ik heb / zijn neergezet. Zo komt het manzijn steeds meer naar boven en krijgt mijn werk de vorm die het verdient. Dus een aanrader voor alle mensen die eens bij zichzelf willen komen, om van daaruit weer een stap voorwaarts te maken.

Koen