top of page
Shamanic Retreat.jpeg

Midwinter Shamanic Retreat

20-22 december 2023 | Centrum Meeuwenveen, Havelte | Bart Wiegers & Hermine Schoneveld

Kom los van de hectiek...

In een periode vol hectiek, verandering en onzekerheid is het goed om hiervan los komen en tijd vrij te maken voor inkeer en bezinning. In de wintertijd is de sluier tussen de spirituele wereld en de materiële wereld uiterst dun. Daardoor kan er op een natuurlijke wijze heling plaatsvinden. Persoonlijk en collectief.  Tijdens de Shamanic Retreat maken we samen de reis naar de stilte en de leegte. Daarbij krijgt eerst alles wat nog niet stil en leeg wil worden, nog één keer de ruimte om te mogen sterven...  Pas dan kan er vernieuwing optreden en het nieuwe jaar met vertrouwen, visie en hernieuwde kracht worden ingegaan.

Leg een nieuwe basis voor volgend jaar
Tijdens de Shamanic Retreat trekken we ons terug in de stille natuur van Drenthe. Met het Medicijnwiel maken we het jaar rond. Kun je al je projecten volledig laten sterven en jezelf in de leegte daarachter weer ontmoeten?

In drie dagen rond midwinter verbinden we ons met de elementen en de natuur. In prachtige rituelen open je je voor wat er (onbewust) nog in je leeft en laat je je lichaam spreken. In je reis naar de stilte laat je je innerlijke stem zachtjes zingen. Om uiteindelijk al je ervaringen terug te geven aan de Aarde.

Achter de leegte schijnt er een glimp van wat er komen wil en leg jij in de diepte een basis voor het komende jaar.

Terug naar je zielslaag

We zijn ons heel bewust van weer een 'bewogen' jaar, individueel en wereldwijd. De impact hiervan op ons mens-zijn is groots. Tijdens de Shamanic Retreat willen we met een kleine groep samen zijn, waarbij er voldoende ruimte is voor jou als individu om je veilig en op je gemak te voelen. Zodat je je weer mag 'resetten' naar je oorspronkelijke staat van zijn. 

IMG_0361_edited.png
Wat kan deze Retreat je brengen?

~ Liefdevolle Verbinding met Jezelf

~ Stilte en Ontspanning in je Lichaam

~ Contact met de Natuur en Aarde

~ Overgave aan de Rust van de Winter

~ Aanwezig zijn in het Hier en NU

Tijdens de Retreat maak je kennis met

~ Trance Reizen
~ Yoga / Chi-kung
~ Medicijnwiel
~ Trance / dans
~ Medicine Walk 
~ Meditatie 
~ Krachtdieren
~ Drumcirkel 
~ Vuurritueel

Waar en wanneer?

Start: 20 december (14.00u)

Einde: 22 december (15.00u)

Locatie: Meeuwenveel, Havelte

Bijdrage: €475,00 pp (bedrijven excl btw)

incl overnachtingen (2-pers kamer) en vegetarisch/biologische maaltijden.

Toeslag 1-pers kamer: €50,00

Vol dankbaarheid, liefde en met hernieuwde energie kijk ik terug op mooie dagen.

Deze dagen hebben me ook weer veel stof tot nadenken gegeven, iets wat ik graag doe en waar weer nieuwe dingen uit kunnen groeien. Ik voelde mij gehoord door jullie, dit deed ontzettend veel met mij. Dat jullie open stonden voor inbreng en hier gehoor aan gaven vond ik zo mooi, hierdoor werd het iets van ons allemaal.

Marloes

IMG_0366_edited.jpg

Begeleiders

Bart Wiegers
Hermine Schoneveld
bottom of page