top of page

Wildernisfonds

Iedereen een wildernis ervaring

Wildernis ervaringen en initiatie rituelen in de natuur werden altijd ondersteund door de gemeenschap. De gemeenschap had er baat bij dat de geïnitieerde terugkeerde en zijn of haar bijdrage kon leveren aan het grotere geheel.

We zijn blij met de gemeenschap om ons heen, die ons steunen om deze Wildernis rituelen en Rites of Passage voort te zetten in onze maatschappij. 
 
In deze tijden van sociale en financiële uitdaging voelt het steeds belangrijker om mensen te ondersteunen bij het opnieuw contact te maken met hun eigen wilde natuur. Waarna ze terug mogen keren om hun innerlijke geschenken te delen met de gemeenschap. Waarbij ze de relaties mogen helen in die gemeenschappen en in de rest van de wereld.

Sinds 2001 zet SoulQuest zich in mensen uit onze Westerse Maatschappij mee te nemen naar de Wildernis in betekenisvolle overgangsrituelen in de natuur.

We zijn heel dankbaar voor alle creatieve manieren waarop mensen ons werk en onze visie ondersteunen. 

Het Wildernisfonds werkt twee kanten op: enerzijds is het om mensen te ondersteunen, die minder te besteden hebben, zodat zij met behulp van het fonds hun Wilderniservaring kunnen beleven.
Anderzijds worden vanuit het Wildernisfonds projecten en initiatieven ondersteund t.b.v. natuurbehoud en ontwikkeling van kwetsbare groepen, levend in die kwetsbare natuur.


Word ook donateur door je bijdrage te storten in het Wildernisfonds:
NL86 ASNB 0871 2052 11
ovv Wildernisfonds SoulQuest

Of vul onderstaand contactformulier in.

Dank, namens al onze verwanten in de wildernis!

Debora.jpg

Debora, een slim meisje uit een bevriend Masai-dorp in Ngorongoro, Tanzania wordt gesponsord in haar schoolkosten. Scholing en ontwikkeling van jonge meisjes en vrouwen is van groot belang voor het behoud van hun erfgoed, maar ook voor het vergroten van bewustzijn op bijvoorbeeld vrouwenbesnijdenis.

Wil je gebruik maken van het Wildernisfonds? Neem dan contact met ons op!
bottom of page